Logo a brand identita

Marketingové a brand konzultace

Školení týmu a šablony

Brožury, vizitky, dokumenty

Web design

Video a fotografie

Tahle fáze je poměrně jasná. Máte firmu, ale chybí vám všechno od loga po firemní identitu. Pomůžeme vám vytvořit značku, která zvládne růst s vaší firmou a bude fungovat stejně dobře za rok i za deset let. 

Na začátku si spolu sedneme, abychom získali co největší porozumění – jak vám a vašim očekáváním, tak vašemu podnikání. Pak přijde na řadu grafika. Po celou dobu s vámi budeme úzce spolupracovat. Tak, abyste chápali každé rozhodnutí během příprav.

jak to může vypadat

Možná máte zatím pouze logo. Nebo jen vizitky. Ale chcete si být jistí, že váš brand bude působit jednotně a profesionálně. Umíme vzít to, co už vám funguje, a navázat, abychom vytvořili celou značku. Stylovou a funkční. 

Pojďme se společně podívat, co potřebujete k tomu, abyste posunuli vaši značku dál.

jak to může vypadat

Už máte značku, se kterou jste zcela spokojení. Ale chcete si být jistí, že ji využíváte efektivně a na maximum. Řada našich klientů se potýká s nejednotnými materiály či vysokými náklady na úpravy při snaze značku implementovat. Vás se to ale týkat nemusí. Víme, jak z této fáze ven.

Ta skutečná zátěžová zkouška každé značky přichází v momentu, kdy ji musí firma začít denně využívat v praxi. Přenechte starost o všechny marketingové kanály nám a ulehčete práci svým týmům. Ušijeme grafiku na míru vašim procesům. Navrhneme šablony, naučíme s nimi vaše lidi pracovat. A vždycky budeme k ruce, když to bude třeba.

Získejte profesionální výstupy a ušetřete čas i peníze.

jak to může vypadat

Ve vaší firmě tvoříte kvalitní grafiku a vaše výstupy jsou konzistentí.

Občas ale přijde větší projekt, který byste raději přenechali profesionálům. Nebo se potřebujete s někým zkušeným poradit. Případně by se vám prostě jen hodily ruce navíc a někdo, kdo vám pomůže se všemi těmi úkoly, které se nahromadily.

Postaráme se o to. Vždy vám dodáme grafiku v souladu s vaší značkou, aniž byste museli trávit dlouhé hodiny opravováním a přeposíláním souborů tam a zpět.

Pojďme společně navázat spolehlivé partnerství.

jak to může vypadat

Vaše firma už se na trhu pohybuje nějakou dobu – a značka s ní musí držet krok. Možná se rozrůstáte a potřebujete vizuálně sloučit několik firem. Nebo potřebujete přizpůsobit grafiku změnám ve firmě.

Ať už půjdete cestou kompletního rebrandingu, nebo chcete značku jen osvěžit bez drastických změn, rádi se toho ujmeme. Zvládneme obojí.

jak to může vypadat

V takovém případě vám gratulujeme. Dobrá práce!

Moc rádi se s vámi setkáme, poslechneme si víc o vaší organizaci i o cestě k takovému skvělému výsledku. Určitě si vyměníme zajímavé zkušenosti a nápady. Co třeba kafe na náš účet?

pojďme se potkat