Tvorba materiálů podle existujícího manuálu

Doplňování identity o nové prvky

UX/UI design desktopové aplikace

Media kity, brožury, letáky...

R2B2 je rychle se rozvíjejicí a expandující firma a proto je potřeba často vytvářet nové materiály a aktualizovat obsah v těch stávajících. Ať už se jedná o brožury, media kity, nebo přehledné návody pro vydavatele a inzerenty. Všechny materiály samozřejmě drží jednotný jazyk v souladu s vizuální identitou značky.

Propracované prezentace na konference

V rámci business developmentu přednáší lidé z R2B2 na spoustě konferencí a přednášek pro veřejnost i klienty. A pro tyto účely potřebují obsahově i vizuálně propracované prezentace, ve kterých dobře vysvětlí fungování a výhody R2B2. V prezentacích sázíme na minimum textu a velké množství fotek a vizualizací, abychom lépe udrželi pozornost posluchače.

Propagační materiály

Na starost máme také návrhy propagačních materiálů, jako například propisky, bloky, nebo hrnky. V souladu s identitou R2B2 se snažíme vytvářet jednoduché a elegantní designy – aby výsledkem nebyl jen reklamní nosič, ale výrobek, který se vám líbí a chcete jej používat.

Uživatelské prostředí desktopové aplikace

Součástí naší práce je také udržování uživatelského rozhraní analytické platformy R2B2 AYM. Tato webová aplikace poskytuje informace o reklamních pozicích a zobrazuje tedy opravdu velké množství dat, která je potřeba uživateli přehledně prezentovat, ale zároveň mu umožnit detailní kontrolu nad tím, jaká data vidí.